Skip to content

De gadget waar je aan blijft hangen…

2 minuten

Werkt jouw onderneming voortdurend aan zijn imago en naamsbekendheid? Dan kunnen leuke give-aways met jouw merknaam of logo erop goede diensten bewijzen. Een van de handigste oplossingen om dit te bereiken is het bedrukken van sleutelhangers. Want sleutelhangers zijn altijd een welkom cadeau voor je eigen medewerkers, je relaties en je prospects. En natuurlijk zijn ze ideaal om weg te geven na een bezoek aan jouw bedrijf of beursstand.

Wie gebruikt hem niet?

Je kunt sleutelhangers bedrukken op allerlei manieren. Maar de hoofdzaak is dat je je logo, merknaam of bedrijfsnaam duidelijk onder de aandacht kunt brengen via een handig dagelijks gebruiksvoorwerp. Omdat iedereen elke dag wel sleutels gebruikt, is een bedrukte sleutelhanger natuurlijk heel erg geschikt om je boodschap over te brengen. Het betekent namelijk dat jouw opdruk vaak en door veel mensen wordt gezien. En dan heb je dus maximaal effect van je investering.

Voor je werknemers is een bedrukte sleutelhanger een teken van waardering en verbondenheid. Je geeft ze echt een gevoel dat ze deel uitmaken van je bedrijf en belangrijk voor je zijn. Het werkt motiverend en kan ervoor zorgen dat het plezier in het werk toeneemt en de resultaten verbeteren. Voor je klanten en relaties is een bedrukte sleutelhanger een praktische herinnering aan de goede band met jouw bedrijf. En voor je prospects, bijvoorbeeld tijdens een beurs of open dag, is het een sympathieke kennismaking. Er zijn trouwens nog veel meer momenten waarop je een bedrukte sleutelhanger cadeau kunt geven. Denk aan de opening van een nieuw pand, een verhuizing, een jubileum, een bedrijfsuitje of een van de vele andere speciale mijlpalen die je als bedrijf kunt bereiken. Bovendien is een sleutelhanger het hele jaar door in gebruik, waardoor jouw merk of logo bijna permanent wordt gezien.

De perfecte give-away

Veel bedrijven geven hun klanten, relaties, prospects en bezoekers na een ontmoeting een leuke give-away mee. En iedereen lijkt dat ook altijd enorm te waarderen. Met een bedrukte sleutelhanger sla je dan eigenlijk twee vliegen in één klap: je geeft iemand een praktisch cadeau om sleutels netjes bij elkaar te houden én je zorgt er tegelijkertijd voor dat je logo of merknaam steeds bekender wordt. Elke dag weer. Eén tip: er zijn nogal wat aanbieders van sleutelhangers en die zijn niet allemaal even bedreven in het bedrukken. Doe je huiswerk dus goed en neem de tijd om een specialist te vinden die verstand heeft van hoogwaardige sleutelhangers én van een perfecte bedrukking.

Back To Top