Skip to content

Creëer meer naamsbekendheid met bedrukte bureaukalenders

2 minuten

De traditionele bureaukalenders zijn allang niet meer nodig als agenda. Onze software en smartphones vertellen ons probleemloos op welke dag een bepaalde datum valt, wat de feestdagen zijn en andere belangrijke momenten. En toch is een bureaukalender nog steeds zeer populair. Ook als marketinginstrument.

Bureaukalenders: Handig en overzichtelijk

Ondanks de opkomst van allerlei digitale applicaties op onze werkcomputers en in onze smartphones die ons helpen onze agenda goed te organiseren en samen te werken blijft een bureaukalender onmisbaar op vele kantoren. En dat heeft een duidelijke reden: Op de traditionele bureaukalenders heb je vaak een goed overzicht van een hele maand of zelfs het hele jaar. Zo zie je in een oogopslag op zo’n kalender wanneer Pasen valt, op welke datum de 4e vrijdag van november is of op welke dag 21 augustus valt, om maar een paar willekeurige voorbeelden te noemen. En dat is bij een digitale agenda veel minder het geval. Daar blijf je scrollen. En dus vind je in menig kantoor nog bureaukalenders. Niet alleen op bureaus, maar ook in bijvoorbeeld vergaderruimtes.

De bureaukalender als marketinginstrument

En juist omdat deze bureaukalenders nog steeds een functie vervullen in de hedendaagse zakelijke omgeving kun jij als ondernemer of marketing professional dit handig inzetten als marketinginstrument. Bijvoorbeeld om je naamsbekendheid te vergroten.

De bureaukalenders als give-away

Een van de manier om een bureaukalender te gebruiken om je naamsbekendheid een boost te geven is om het in te zetten als give-away. Laat de bureaukalenders drukken met jouw bedrijfsnaam en / of logo erop en geef ze weg aan relaties. Op beurzen, evenementen of gewoon tijdens zakelijke besprekingen met klanten en leveranciers. Die zetten de kalender wellicht weer bij hun op kantoor neer en zo zien dan ook de relaties van jouw relaties jouw bedrijfsnaam of logo op die bedrukte kalender en groeit jouw naamsbekendheid.

Kalenders in diverse afmetingen en formaten

Je kunt kalenders kopen in diverse afmetingen en formaten zodat je een type kunt kiezen dat past bij het doel en de gelegenheid waarvoor jij de kalender gaat gebruiken. Kies voor een specialist in het bedrukken van kalenders, zoals kalendersbestellen.nl en je zult een enorme hoeveelheid aan opties vinden. Ook in het te gebruiken papier. Zorg voor goede kwaliteit en een mooi ontwerp en handig formaat. Geef deze kalender aan al je relaties en zorg daarmee voor een betere naamsbekendheid.

Back To Top