Skip to content

Op zoek naar een geschikt relatie geschenk? 3x goede opties

2 minuten

Als ondernemer draait het hebben van een succesvol bedrijf niet alleen om zaken doen, producten en diensten leveren en het zoeken naar potentieel succesvolle ideeën. Ook het creëren en behouden van sterke relaties met klanten en partners is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Uiteraard doe je dit al door de best mogelijke service en/of producten te leveren, maar om de banden nog wat te versterken, kun je er ook voor kiezen om doordachte relatiegeschenken te geven. Zo kun je jouw waardering richting de klant of partner laten zien en tegelijkertijd het imago van jouw bedrijf en merk versterken. Van pennen met opdruk tot gave gadgets; met deze drie relatiegeschenken heb jij een leuk presentje voor jouw klanten en partners.

Kies voor gepersonaliseerde pennen

De eerste tip is om gepersonaliseerde pennen te geven. Dit is natuurlijk niet heel origineel, maar wel een slim en veelal gewaardeerd geschenk. Je toont namelijk dat je praktisch nadenkt, maar de klant wordt door de pennen te gebruiken ook continu herinnerd aan jouw bedrijf. Daarbij kun je er ook een complete geschenkset van maken met pennen, notitieboekjes, of zelfs leren schrijfmappen. Wanneer je kiest voor bedrukte pennen of een complete schrijfset, moet je uiteraard wel een bedrijf kiezen die het mooi kan drukken. Green Giving is daarvoor een zeer goede optie: dit bedrijf focust zich namelijk op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en houdt duurzaamheid daarbij hoog in het vaandel.

De leukste gadgets als cadeau

Een andere goede optie is het geven van technologische gadgets. Deze zijn altijd wel nodig, waardoor het gewaardeerd wordt door klanten en partners. Je kunt hierbij denken aan draadloze opladers, maar ook aan Bluetooth-luidsprekers. Ook het geven van een USB-stick met de naam van jouw bedrijf erop, werkt goed. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de pennen: de klant wordt vaak geconfronteerd met de naam van jouw bedrijf, waardoor ze sneller voor jou zullen kiezen.

Kwalitatieve drank is altijd een goed geschenk

Ook kwalitatieve drank is een goede optie. Dit hoeft niet per se om alcohol te gaan, hoewel een goede fles wijn of whiskey vaak gewaardeerd wordt, maar het kan natuurlijk ook gaan om luxe koffiebonen of een mooie set met verschillende soorten thee. Kies hierbij wel voor de betere merken, anders geeft het al gauw een goedkope uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte wijnkist met het logo van je bedrijf. Zo blijft de klant herinnerd aan jouw prachtige geschenk. Wat ga jij schenken?

Back To Top