Skip to content

Waarom je een glasdeur koelkast niet kunt missen in een horecazaak

2 minuten
Waarom je een glasdeur koelkast niet kunt missen in een horecazaak

Zodra je een onderneming start, zijn een aantal zaken vanzelfsprekend. Denk dan bijvoorbeeld aan bepaalde spullen die je aanschaft. Bij een horecazaak is dit onder andere een glasdeur koelkast. Je weet dat het nodig is, maar waarom nu precies?

Zichtbaarheid

Allereerst is het voor de hand liggend, maar wel goed om even benoemd te hebben. Zodra er mensen een zaak binnenkomen, moeten ze meteen kunnen zien wat je te bieden hebt. Doormiddel van een koelkast met een glazen deur weten ze precies wat ze kunnen krijgen. Het scheelt dat ze er dan niet nog naar hoeven te vragen en jij het ook niet hoeft uit te leggen. Verder ziet het er ook simpelweg mooi uit. Al het drinken wordt zo perfect tentoongesteld. Om deze reden moet je er ook voor kiezen om het niet ergens in een hoek te plaatsen, maar op een plek die meteen goed opvalt.

Makkelijke controle

Je kunt bij een glasdeur koelkast in een paar seconden al zien hoeveel voorraad er nog is. Hiervoor hoef je misschien niet eens de koelkast open te maken. Dat zorgt er ook nog eens voor dat er minder koude lucht naar buiten komt. Als horeca ondernemer ben je al druk met van alles en nog wat. Alles wat je dan een beetje kan helpen om snel te werk te gaan, is mooi meegenomen. Zo ook de controle van de hoeveelheid voorraad. Op deze manier kan het ook niet snel voorkomen dat er iets niet meer op voorraad is, want je kunt er zo op tijd bij zijn en de populairste items zo snel mogelijk bijvullen.

Handig voor opslag

Het is niet alleen handig voor in de zaak waar de klanten komen, maar ook in andere ruimtes. Als het gaat om etenswaren die bewaard moeten worden, kan een koelkast met een glazen deur goed van pas komen. Niet alleen omdat je dan snel kunt zien wat er nog is, maar het zorgt ook voor een geordende uitstraling. Het personeel kan een stuk sneller aan de slag, want ze kunnen gemakkelijk bij alle producten en alles ziet er netjes uit. Dit is alleen maar goed voor de werkvloer. Het hoeft dus niet zo te zijn dat je deze type koelkasten alleen gebruikt om drankjes in te zetten. Er zijn een heleboel verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Welke kies jij?

Back To Top